Creatief de lente door!

10 april 2020 Door Geeske

Ik ga weer volop creatief de lente door!

Wat een heerlijk weer deze week hè? Tussen het genieten van het zonnetje door, ben ik weer volop creatief bezig geweest deze week. Ik heb een aantal ideeën uit mijn ideeënstorm omgezet naar een paar kleurrijke downloads in mijn Etsyshop. Zo kan iedereen met die creatieve ideeën aan de slag!

Ik heb ook vorige week mijn kleurentherapie cursus afgerond en wacht nu op de uitslag. Ondertussen ben ik weer met een nieuwe cursus begonnen, namelijk creatieve therapie. Ik ben nog niet zo ver, maar ik hoop dat ik met deze creatieve cursus nog meer leuke ideeën krijg voor mezelf en wellicht voor jullie!

Mijn droom is toch wel om creatieve kleurentherapie te geven voor groepen bij mij thuis aan de keukentafel. Heerlijk samen actief aan de slag gaan met kleur. Ik heb het al eerder geprobeerd om dat wat van de grond te krijgen en toen leek het niet de goede tijd te zijn. Wellicht na de corona-crisis is het wel het juiste moment.

Zo blijf ik lekker bezig met nieuwe ideeën en dromen. Het houdt me wel aan de gang en ik verveel me dus nog steeds niet. Hoe is dat bij jou?