Een nieuwe winterjas voor niks!

2 oktober 2019 Door Geeske

Gisteren kreeg ik zomaar een nieuwe winterjas voor niks!

Deze week had ik heel veel geluk, want ik mocht zomaar een nieuwe winterjas ontvangen van Esther. Dat kwam zo: in de facebookgroep ‘She wears retro‘ worden regelmatig jurkjes en andere mooie kleding weggegeven, soms tegen verzendkosten, maar altijd gratis! Ik had gereageerd op de linker zwarte winterjas van Didi en heb ‘m toen gewonnen! Ik hoefde alleen de verzendkosten te betalen! Wat een geluk!

Ik wilde eigenlijk wel een nieuwe winterjas, maar dat is voor mij meestal een hele uitgave als ik tenminste een mooie van goede kwaliteit wil. Nu kwam dit zomaar op mijn pad: een wollen winterjas van Didi. Supermooi! Ik ben er echt heel blij mee!

De rechter lichtroze winterjas maat 42 geef ik morgen weg in de ‘She wears retro’ groep. Het zou leuk zijn als deze ook gaat naar iemand met een smalle beurs. De jas heeft een kraag die je omlaag of omhoog kunt dragen en is van een handige stof die makkelijk te wassen is. Wil jij er ook kans op maken? Reageer dan in de groep!

Verder kreeg ik gisteren ook 2 King Louie jurkjes en een rokje binnen voor mijn winkeltje hier. Ik moet nog even kijken wanneer ik tijd heb om ze in de shop te zetten. Ben net de hele ochtend bezig geweest de bestellingen te versturen voor mijn andere webshop AardeKracht.

Ik was eigenlijk van plan om deze blog gewoon naast mijn webshop met edelstenen en edelsteensieraden te doen, maar ik merk dat ik liever weer opnieuw begin. Ik wil weer terug naar de kneuterigheid: lekker bloggen over jurkjes en wat mij verder bezig houdt en nieuwe dingen maken, bijvoorbeeld sieraden in een kleurrijke, nieuwe stijl. Helemaal opnieuw beginnen kan soms zo fijn zijn!

Mocht jij nog ge├»nteresseerd zijn in edelstenen of sieraden met edelstenen, dan kun je in mijn andere webshop nu shoppen met 30% korting met kortingscode ‘oktober30’. De overgebleven sieraden zullen straks hier in de shop komen plus nog wat nieuwe handgemaakte goodies!

Waar ben jij dit jaar opnieuw mee begonnen? Laat het me hieronder weten!