Geïnspireerd door Frida

8 oktober 2019 Door Geeske

Dit weekend werd ik geïnspireerd door Frida.

Dit weekend kwam mijn Tante Betsy Frida jurk binnen! Dit was de eerste keer dat ik de volle prijs kon betalen voor een jurk van dit merk. Ik wilde eerst de zwarte kopen, maar heb toch gekozen voor de blauwe. Hier past mijn nieuwe roze panty van marktplaats goed bij en een vestje van Miss Etam die ik al meer dan 10 jaar (!!) heb!

Bij deze outfit maakte ik oorbellen met fuchsia roosjes en lapis lazuli kralen die er qua kleur perfect bij passen! Ik maakte ook een paar voor de shop. Ik wilde er ook een hangertje met roosje bij maken, maar het hangertje bleef niet goed zitten, dus daarom draag ik een enkel lapis lazuli hartje.

Ik kocht naast roosjes nog veel meer leuke hangertjes en maakte er oorbellen en sieradensetjes van. Zo kun jij nu kiezen uit aardbeien, paddenstoelen, veren, starbucks koffiekopjes en meer! In het verleden maakte ik ook al sieraden, maar dan een andere stijl. Voor deze blog wil ik sieraden blijven maken met edelsteenkralen, maar deze ga ik combineren met kleurrijke onderdelen. Ik heb al heel veel ideeën!

Dit weekend ben ik ook nog begonnen aan een nieuwe hobby: haken! Ik zag dat veel andere kleurrijke dames haken en wilde het ook graag proberen. Eerst zag ik een patroon waar ‘voor beginners’ bij stond, maar dit bleek nog te moeilijk voor mij. Ik moest mijn werk 3 keer uithalen. Toen gisteren maar begonnen aan een nog simpeler patroon en nu gaat het wel goed. Ik heb van gisteren zelfs een beetje spierpijn! Haha! Ik wil eerst een sjaal voor mezelf haken en daarna ook graag omslagdoeken proberen.

Ik hou je op de hoogte van al mijn creaties! Heb jij nog wat gemaakt dit weekend? Laat het me hieronder weten!