Ideeënstorm

5 april 2020 Door Geeske

Dit weekend waait er weer een ideeënstorm door mij heen!

Het is weer zover: mijn hoofd stroomt over van de inspiratie! Misschien komt het door de mooie paarse jurk die ik vóór het weekend droeg of door iets anders, maar ik heb zóveel creatieve ideeën op het moment. Het liefste wil ik ze dan meteen allemaal uitvoeren, maar dat gaat natuurlijk niet. Gelukkig ook maar, nu heb ik weer een voorraadje ideeën.

Zo heb ik het Kleurendagboek geüpdate die ik al eerder maakte in 2015. Met dit engelstalige Colour Journal kun je ontdekken wat de kracht van kleur doet met jou en kun je leren hoe je deze kracht doelgericht in kunt zetten in jouw dagelijkse leven. Ik heb er een mooi PDF-document van gemaakt dat je direct uit kunt printen als je even in mijn Etsyshop kijkt.

Daar ben ik zo ongeveer de hele dag mee bezig geweest vandaag. Ik heb ook deze website een beetje aangepast. Je kunt nu duidelijk zien dat het over kleurentherapie gaat. Ik heb heel veel zin om de kracht van kleur nog sterker naar voren te laten komen op deze blog.

Ik heb nog veel meer creatieve ideeën die ik de komende dagen wil gaan uitvoeren. Zo wil ik ook een tutorial gaan maken hoe je je eigen art journal maakt. En als de crisis weer voorbij is, heb ik ook veel ideeën voor leuke workshops en consulten. Ik kan niet wachten!

Wat heb jij gedaan dit weekend?