Kleurrijke ketting

13 februari 2020 Door Geeske

Gisteren ben ik bezig geweest met deze kleurrijke ketting.

Ok, poging twee om een outfit te combineren met dit rokje. Ik was toch niet helemaal tevreden over mijn vorige outfit met dit rokje van La Lola. Ik had de outfit ook gepost in de She wears retro groep op facebook en kreeg een aantal leuke suggesties. Hélène raadde me aan om de outfit zwart te houden en dan een leuke ketting erbij te doen. Wat een leuk idee!

Gisteren meteen aan de slag gegaan met mijn kralencollectie. Ik had nog deze houten gekleurde kraaltjes die ik in een mooi regenboogpatroontje heb geregen met daar tussendoor (chakra)edelsteenkralen. Ik vind het leuk geworden! Op de foto valt de ketting niet zo op, maar in het echt wel. Zo vind ik de outfit echt af!

Vandaag ben ik verder voor het eerst wezen schoonmaken via de thuiszorg bij een mevrouw in mijn woonplaats. Hoewel het hondeweer was, ben ik lekker aan de slag geweest daar. Makkelijk huis, want het is een stuk nieuwer dan mijn huis. Wij hebben een huis van meer dan 100 jaar oud, met allemaal aparte hoekjes, richeltjes en spleten. Dat maakt veel onhandiger schoon. Ik vind het ook een erg fijn idee dat ik geld krijg voor iets wat ik normaal gratis en voor niks doe. Het werk is hetzelfde als thuis, alleen krijg ik er nu een leuk bedrag voor.

Ik heb het meteen alweer uitgegeven aan de kleurencursus, waar ik het in de vorige blogpost al over had. Ik doe het bij Centre of Excellence en ze hadden net weer een kortingsactie. Ik wacht eerst even af of ik de vorige modules van mijn edelsteencursus gehaald heb en dan kan ik weer door met de edelsteen- en daarna de kleurencursus.

Nu lekker met een kopje thee op de bank! Kun jij ook lekker binnen blijven met deze regen?

Gebruikte kralen: hout, amethist, lapis lazuli, howliet, aventurijn, tijgeroog, carneool, jaspis en een ster-bedel.