Mijn hoofd knalt uit elkaar van ideeën!

5 oktober 2019 Door Geeske

Deze week knalt mijn hoofd uit elkaar van de nieuwe creatieve ideeën voor deze blog!

Ik ben nu iets langer dan een week bezig met deze nieuwe blog en mijn hoofd knalt al uit elkaar van de nieuwe, creatieve ideeën! Ik heb al een aantal leuke rokjes, vestjes en jurkjes ingekocht voor mijn tweedehands shopje. Verder wil ik hier ook creatieve maaksels van mezelf gaan presenteren. Zo heb ik een aantal leuke ideeën voor sieraden, maar ook sjaals en omslagdoeken!

Gisteren tijdens mijn maandelijkse knutselochtend met 3 vriendinnen ben ik ook bezig geweest om zelf visite-/bedankkaartjes te maken. Ik houd er namelijk van om pakketjes leuk in te pakken en er een geschreven kaartje bij te doen. Dat is toch een leuke verrassing?! Ook als je een kleine beurs hebt, mag je wel eens verwend worden!

Ik kocht gisteren ook haaknaalden en garen. Lijkt me een superleuke en ontspannende hobby om mee te beginnen. Mijn schoonzusje was er ook al mee bezig en dat zag er zo leuk uit.

Deze week ging ik ook naar de kapper. Ik ga niet zo vaak, gemiddeld om de 3 maanden. Na zo’n tijd begint mijn haar me te irriteren in mijn nek. Het was nu ook alweer zo lang! Even lekker alles eraf en daarbij een gezellig kletspraatje met Claudia. Altijd leuk!

Voor mijn andere webshop moest ik ook veel doen, omdat ik daar een grote korting geef (30% met code ‘oktober30’). Ik had heel veel bestellingen en ben lang bezig geweest met inpakken. Voor AardeKracht waren mijn creatieve ideeën de laatste maanden wel een beetje op. Vandaar ook dat ik deze nieuwe blog ben gestart. Kan ik weer eens iets nieuws maken in een nieuwe, kleurrijke stijl.

Vandaag had ik ook een missie: ik kwam er namelijk via een vriendin achter dat ze in Sneek bij Ziggo Fashion alle Tante Betsy kleding met 50% korting verkochten! Ik wist helemaal niet dat Tante Betsy te krijgen was in Sneek! Ik kocht tot nu toe aldoor online, omdat ik geen stenen winkel wist waar je die kleding kon kopen. Nu ik weet waar ze zitten, ga ik natuurlijk wel vaker kijken! Ik kocht een hele mooie jurk die je komende week wel voorbij zult zien komen op de blog.

Mijn Frida jurk die ik woensdag bestelde, kwam gisteren ook nog binnen! Wat een overvloed dan ineens! Ik heb er even heerlijk van genoten dat ik al die jurkjes binnenkreeg voor mezelf en voor de shop. Binnenkort maak ik outfitfoto’s!

Ben jij ook wel eens creatief? Op welk vlak? Laat het me hieronder weten!