Secret Santa

10 december 2019 Door Geeske

Geeske als Secret Santa!

Afgelopen donderdag was het Sinterklaasavond en wij vierden het ook op die dag. Zoon en man moesten eerst nog naar school en werk, maar daarna barstte het feest los. Ik had mijn best gedaan om zoveel mogelijk leuke dingetjes zelf te maken. Ik had bijvoorbeeld een sjaal gehaakt voor mijn broer en voor alle vrouwen een sieradensetje gemaakt. Het was erg gezellig.

De dag erna las ik in de ‘She wears retro’ facebookgroep dat ze nog secret santa’s zochten voor gezinnen met weinig financiële middelen. Nu heb ik deze maand best goed verkocht, omdat ik mijn AardeKracht bedrijf opdoek, dus ik vond het leuk om een ander gezin daar ook van mee te laten profiteren. Bovendien ben ik gek op cadeautjes maken, inpakken en geven. Win-win dus!

Ik ben meteen aan de slag gegaan om leuke cadeautjes te kopen en te maken afgelopen weekend. Ik heb ook heel leuk inpakpapier en washitape gekocht en vond nog wat stickers van vorig jaar. Samen wordt het een superleuk pakket! Wat erin zit, hou ik nog even geheim totdat het gezin het op kan halen. Ik heb in ieder geval al heel veel plezier gehad met het samenstellen.

Lijkt jou het ook leuk om een kerstpakket samen te stellen voor een minima gezin? Ze zoeken in elke provincie nog heel veel secret santa’s. Je kunt je in deze facebookgroep aanmelden en een gezin uitkiezen.