Verzamelwoede!

31 oktober 2019 Door Geeske

Rara, wat verzamel ik?

Wat schijnt het zonnetje lekker vandaag! Ik vond het zo’n mooi effect geven op de foto, dat ik het maar zo gelaten heb! Ik draag vandaag een tuniek met uiltjes van Purplish. Deze zag ik ooit in Groningen hangen bij London, maar deze was toen niet meer in mijn maat. In Sneek bleek hij nog wel te hangen en ook nog in groen/turquoise/roze, dus helemaal mijn ding!

Deze uiltjes outfit moest ik gewoon hebben, omdat ik uiltjes spaar. Dat is zo gekomen, omdat we in een straat wonen waar het woord ‘uil’ in voorkomt. Als cadeautje voor onze verhuizing kregen we toentertijd een bronzen uil van mijn moeder. Daarna ben ik meer uiltjes gaan sparen en krijg ik vaak op mijn verjaardag ook wel iets met uilen.

De verzameling liep alleen wel een beetje uit de hand. We hadden op een gegeven moment echt geen plaats meer voor al die diertjes! Daarom heb ik een klein deel van mijn verzameling ook alweer weg gedaan. Gisteren kocht ik nog wel een uiltjes rugzak op marktplaats. Ik hoop dat deze vanmiddag binnenkomt. Het is puur praktisch voor mij een rugzak, maar toch weer leuk voor mijn verzameling!

Wat ik ook verzamel zijn knutselspullen. Papier, kralen, lintjes, garen en tot voor kort stofjes. Ik vind het heerlijk om alles te verzamelen waar ik ooit iets creatiefs mee kan doen. Helaas is ons huis ook niet gebouwd voor deze verzameling en heb ik ook daarvan iets weg moeten doen. Ik had ooit wol voor vilten en allerlei stofjes voor naaien in huis, maar zowel (nat)vilten als naaien blijkt niet mijn ding te zijn. Ik ben er gewoon niet goed in. Daarom heb ik die wol en stofjes weggedaan

Wat ik nog wel heel veel in huis heb is papier en kralen – soms nog van 20 jaar terug! Als ik dan iets kan gebruiken wat ik al eeuwen heb bewaard, geeft me dat zo’n goed gevoel! Het is sowieso heerlijk om creatief bezig te zijn, maar als je iets kunt (her)gebruiken wat al tijden ergens in de kast ligt maakt dat het nóg magischer!

Wat verzamel jij? Laat het me hieronder weten!