Vrijdag de 13e

13 december 2019 Door Geeske

Vrijdag de 13e was heel gezellig!

Vanmorgen op vrijdag de 13e heb ik een heerlijke knutselochtend gehad. Samen met 3 vriendinnen knutselen we 1 keer in de maand bij één van ons, ieder aan haar eigen knutselwerk. Vanochtend ben ik aan het haken geweest, was er iemand kerstkaarten aan het maken, een spijkerjasje aan het pimpen en nog iemand aan het haken en borduren. Supergezellig elke maand!

Deze maand was extra speciaal voor mij, want we vierden ook mijn verjaardag. Ik ben namelijk komende week jarig en word dan 39. Ik had vlaai gekocht met slagroom en de thee en koffie vloeide ook rijkelijk. Even lekker bijkletsen en ondertussen wat moois maken. Heerlijk!

Ik kreeg ook allemaal lieve cadeautjes zoals het boek ‘Verbonden met het net’ van Marco Kunst, een zelfgemaakt vilten dagboek, stempels, washitape en paperclips. Allemaal heerlijk creatief!

Het leuke van zo’n maandelijkse ochtend is, dat je elkaar echt inspireert en je weer op nieuwe creatieve ideeën komt. Ik zou het echt voor geen goud meer willen missen! Na de kerstvakantie komen we weer bij elkaar. Kan niet wachten!

Knutsel jij wel eens samen met anderen? Laat het me hieronder weten!

P.S. Wist je dat 13 mijn geluksgetal is?? 😉

Ik ben gek op cadeautjes!