Zo blij als een kind

16 oktober 2019 Door Geeske

Ik ben elke dag zo blij als een kind. Lees in deze blog waarom!

Weet je nog hoe je je voelde als kind als je iets nieuws aan had dat je helemaal zelf had uitgezocht en heel trots op was? Zo voel ik me elke dag als ik een kleurrijk jurkje of rokje mag dragen!

Vandaag mocht ik ook weer een nieuwe jurk aan! Deze is van Tante Betsy en kocht ik bij Ziggo Fashion in Sneek. Ze hadden een uitverkoop met 50% korting. Daar kwam ik achter omdat een vriendin mij hierop wees. In de winkel heb ik maar even gevraagd of ze al lang Tante Betsy verkopen. Blijkt dat ze al 10 jaar dit merk hebben! Dat wist ik echt niet! Ik dacht dat er in Sneek niets van dit merk te krijgen was. Weet ik dat ook weer.

Elke dag is het weer een feestje dat ik mooie kleurrijke kleding heb om uit te kiezen. Het is een luxe positie en dat besef ik heel goed. Het is trouwens niet zo dat ik heel vaak nieuwe kleding koop, maar ik shop heel bewust. Ik bedenk voordat ik iets koop welke kleding ik heb die erbij past. Dus welk(e) shirt, vest, panty of schoenen passen erbij? Ook verkoop ik oude kleding waar ik dan zelf ook vaak weer tweedehands kleding voor terug koop.

Verder maak ik graag al mijn sieraden en accessoires zelf. Van dingen zelf maken en knutselen word ik net zo gelukkig als van mooie kleding dragen. De laatste maanden had ik weinig creatiefs gedaan, maar sinds ik met deze blog ben begonnen stroom ik over van ideeën!

Deze week maakte ik bijvoorbeeld bloemen voor in je haar. Ik ben ook nog druk bezig met haken. Een herfstsjaal dit keer. Wat ik ook na jaren zoeken eindelijk heb gevonden – bij een webshop waar ik nota bene heel vaak bestel – zijn sjaalspelden. Een soort grote veiligheidsspelden waar je allerlei mooie dingen aan kunt hangen. Deze ga ik deze week of dit weekend ook mooi versieren. Ik hou er zelf eentje en de rest is voor de shop!

Vind je het trouwens leuk om te zien wat voor creatiefs ik allemaal doe in een week? Ik ben bezig mijn creaties van deze week te vloggen. Ik ga alle stukjes film vrijdag editen en dan hoop ik dat ik mijn weekvlog vrijdag of zaterdag online kan zetten op Youtube en hier. Ik heb ook nóg een Action shoplog gefilmd die ik morgen online hoop te zetten. Kortom, ik vermaak me uitstekend!

Waar word jij zo blij van als een kind? Laat het me hieronder weten!