Kringloopgelukjes

20 februari 2020 Door Geeske

Deze week stond in het teken van kringloopgelukjes.

Vandaag is mijn outfit weer helemaal budgetproof: dit superleuke rokje van Who’s that girl vond ik 2 weken geleden bij de kringloop. Ik vind ‘m erg fleurig met die contrasterende details. Ik combineerde het rokje met allemaal blauwe kledingstukken en vond de kleurrijke ketting die ik vorige week maakte er ook heel leuk bij staan.

Eigenlijk vind ik dit het leukste: een kleurrijk koopje scoren en daar dan een outfit omheen bedenken. Heerlijk om over na te denken. Het komt ook goed uit dat ik zo van koopjesjagen houdt, want de nieuwe collectie die deze week van Tante Betsy bekend werd gemaakt, spreekt me niet aan. De prints vind ik erg druk en de meeste zou ik niet dragen. Er zat één print bij van appeltjes die ik wel leuk vond, maar niet leuk genoeg om daar zoveel geld aan uit te geven.

Ik zag deze week ook nog een ander merk voorbij komen: Lalamour. Daarvan vond ik de prints erg leuk. Ik had al eerder gezien dat ze prachtige petticoats hebben, die ik ook nog zeker op mijn verlanglijstje heb staan. Verder zag ik een print met margrietjes die me heel leuk lijkt voor de lente en zomer. Genoeg om weer voor te sparen!

Ik heb ook weer een aantal jurkjes op marktplaats en vinted staan die naar een nieuwe eigenaresse mogen. Ze passen mij helaas niet meer, maar zijn nog wel erg leuk. Neem ook eens een kijkje!

Op social media kon je het al zien: vanaf vorige week vrijdag hebben wij een kat in huis! Hij heet Pucca en we hebben hem opgehaald uit het asiel. Het leek mij heel gezellig om een kat te hebben om me gezelschap te houden, omdat ik toch vrij veel alleen thuis ben overdag. Mijn zoon houdt ook erg van dieren. Omdat ik helemaal geen ervaring heb met huisdieren, wilde ik graag een kat die wat ouder was en die je niet alles nog moet leren.

Pucca is al 13 jaar oud, maar hij kwam als enige direct naar ons toe en is gek op knuffelen. Hij leek meteen al gewend bij ons thuis en hij is heel gemakkelijk. Nu ligt hij ook gezellig naast me op mijn loungestoel waar ik dit typ. Heel fijn een dier naast je! Eigenlijk is Pucca ook een kringloopgelukje, omdat hij al veel andere eigenaren heeft gehad. Hij lijkt het heel fijn te vinden bij ons!

Wat was jouw laatste kringloopgelukje?

V.l.n.r. maat M en 2x maat L