Op strooptocht

7 februari 2020 Door Geeske

Vandaag ben ik op strooptocht geweest!

Jurkje Hema, vest Miss Etam, panty Apollo

Vandaag ben ik een dagje weg geweest met mijn ‘knutselclub’. Eén vrijdag in de maand ben ik creatief bezig samen met 3 andere vrouwen. Deze keer gingen we niet knutselen, maar op strooptocht naar materialen in maar liefst 4 (!) kringloopwinkels in Emmeloord en Lemmer.

We begonnen in Emmeloord bij ‘Het Goed‘, waar ik een flinke buit scoorde: boeken, films, een rokje, kleerhangers voor rokjes, een melkopschuimer en zelfs orakelkaarten. Daarna zijn we nog naar Stichting Kringloop Emmeloord geweest waar ik een mooie waxinelichthouder kocht in de vorm van een hart. Bij De Kringloopmarkt heb ik alleen rondgekeken en niks gekocht.

Na deze 3 kringloopwinkels dronken we gezellig koffie in de heerlijk warme serre van Het Voorhuys. Ik had er appelgebak bij, mmm! Het zonnetje scheen zo lekker, het leek wel lente! (Voor een foto, zie instagram!)

Daarna was het maar een klein eindje rijden naar de Ecologisch Kringcentrum Kuubskist in Lemmer. Een zeer uitgebreide winkel met een hele mooie kledingafdeling! Ik kocht er een kleurrijk jurkje, dat helaas niet past, dus die mag weer naar iemand anders. Ik kocht ook een leuk dagboekje waarin je op één bladzijde kort een aantal leuke dingen over je dag in kunt zetten. Verder kocht ik nog een theeblik. We hebben nu zóveel thee op het aanrecht staan! Het past gewoon niet meer in mijn ene theedoos.

De hele strooptocht duurde wel 4 uren of zo! We hebben dan ook alles goed bekeken! Zeker voor herhaling vatbaar! Een heel gezellig uitje met de knutselclub. Wie weet doen we het nog wel eens!

Ga jij wel eens naar de kringloop? Laat het me hieronder weten!