Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Judith Judith heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 14:25:
Geeske van Kleurrijke Jurkjes deed voor mij een chakrareading. Dit was de eerste keer dat iemand een reading voor mij deed, dus ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik was dan ook best een beetje verbaasd dat de informatie die ik van Geeske kreeg zo goed bleek te kloppen! Er was niets waarin ik mijzelf niet herkende. Door de vragen die zij erbij stelde, heeft ze me ook weer stof tot nadenken gegeven. Dankjewel voor deze mooie reading! ­čÖĆ
Gabriella Ritfeld Gabriella Ritfeld uit Vlaardingen heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 18:13:
Vandaag de Hartchakra omslagdoek ontvangen. Wat ben ik daar blij mee zeg! Vooral de kleuren en de betekenis van de kleuren vind ik prachtig. Ga deze met veel plezier dragen. Geeske, nogmaals bedankt!!
Dantielle van Dam Dantielle van Dam heeft geschreven op 31 juli 2020 om 15:38:
Gisteren heb ik een kleuren reading mogen ontvangen van Geeske, wat een bijzondere uitkomst! Ik kreeg te horen dat de regenboog tot mij mag spreken, ofwel allerlei kleuren. Zelf ben ik erg kleurgevoelig dus dit was een prachtige bevestiging ook bij mijn vraag aan haar. ik heb een mooi PDF bestandje ontvangen om de uitkomst nog eens na te lezen! Erg fijn! ­čÖé
June June uit Alkmaar heeft geschreven op 31 juli 2020 om 14:35:
Ik heb deze week een reading mogen ontvangen. Ik had er nog nooit een gehad/laten doen dus ik was best nieuwsgierig. Ik kreeg een hele fijne mail met pdf met daarin een fijne uitleg en antwoord op mijn gestelde vraag. Heel fijn en hier kan ik echt iets mee. Dank je wel
Menalda Menalda heeft geschreven op 31 juli 2020 om 11:15:
Vandeweek een kleurenreading ontvangen. Op zoek naar groene kleding dus. Fijn dat er ook stenen genoemd werden. Die herken ik! Dankjewel voor de reading!
Hendrickje Hendrickje heeft geschreven op 31 juli 2020 om 11:10:
Ik ontving deze week een kleurenkracht reading. En ik had daarbij ook een vraag gesteld waar ik graag antwoord op wilde. Zo bijzonder dat het antwoord zo kloppend is met de huidige situatie. Ik ga mij er zeker in verdiepen qua stenen die passend zijn . En eens kijken hoe ik de genoemde kleuren kan gaan toepassen.
Jantina Jantina uit Nieuwe Pekela heeft geschreven op 31 juli 2020 om 09:29:
Dank Geeske voor de reading. Nooit gedacht dat zwart mijn kleur is. Het klopt wel dat ik nuchter ben. En natuurlijk hoort daar ook onzekerheid bij. Grappig dat vastberaden ook uit de kaarten komt. Dit kreeg ik ook terug vanuit DISCOVER. Ik ga eens met de kleuren paars en wet experimenteren. ­čÖé
Helena Stoppels Helena Stoppels uit Appingedam heeft geschreven op 28 juli 2020 om 18:55:
Ik heb vandaag een KleurenKracht reading mogen ontvangen van Geeske. Wat leuk om hiermee kennis te maken. Ik had ook een vraag erbij gesteld. En het komt erop neer dat ik wel wat meer vertrouwen en mezelf mag hebben. Verder een mooi inspirerende tekst! Wat ik ook leuk vond dat er ook nog bijpassende edelstenen werden genoemd. Dankjewel voor de reading!
Nieltje Nieltje uit Amersfoort heeft geschreven op 28 juli 2020 om 14:35:
Van Geeske ontving ik een kleurenreading, wat leuk! Netjes in de mail met foto's erbij. Zwart is momenteel mijn kleur, daadkracht, standvastigheid en steuntje in de rug. Grenzen stellen is mijn opdracht en dat is inderdaad wat ik moet doen, daar ga ik heel vaak overheen. In de stenen die ze aan heeft geraden ga ik me verdiepen. Onwijs leuk om te doen! Dank je wel!!
Angelique Angelique heeft geschreven op 13 juli 2020 om 12:08:
Ik heb vandaag een kleurenkracht reading mogen ontvangen van Geeske. Deze was zeer verzorgd in pdf en daarbij kwam er advies over welke kleur en stenen je op dit moment goed zou kunnen gebruiken. Mooi om te zien dat de kleur die me op dit moment trekt de goede kleur is. Ik zou het zeker aanraden om eens te doen.