Kledingruilbeurs

Kleurrijke jurkjes organiseert op zaterdag 14 maart 2020 een kleurrijke kledingruilbeurs in IJlst, Friesland!

Op zaterdagmiddag 14 maart 2020 organiseert Kleurrijke jurkjes een kleurrijke kledingruilbeurs voor jurkenzusjes in IJlst, Friesland. De locatie heet Perron 2 en is in het ouderen wooncentrum Nij Ylostins naast het treinstation. Je kunt tussen 14:00 en 14:30 kleurrijke kleding inbrengen. De nadruk ligt op rokjes en jurkjes. Je mag Tante Betsy, King Louie, Blutsgeschwister inbrengen e.d., maar het hoeft niet. Als de kleding maar kleurrijk is. Ook schoenen, accessoires en sieraden mag je inleveren. Voor elk item krijg je 1 bonnetje waarmee je een ander item kunt ‘kopen’. Tussen 14:30 en 16:30 kun je dan met gesloten beurs ‘shoppen’. Er is een kleedruimte beschikbaar op locatie. Heb je aan het einde bonnetjes over dan kun je (een deel van) je oude kleding mee terugnemen voor het aantal bonnetjes dat je dan hebt.

Voor het huren van de locatie, iets lekkers en iets te drinken vraag ik 5 euro per persoon. Voor de eerste 20 vrouwen die zich vóór 1 maart 2020 opgeven en betalen heb ik een goodiebag! Je kunt je opgeven door te mailen naar geeskekleurrijkejurkjes@gmail.com. Zie ik jou ook op de kleurrijke kledingruilbeurs?

Je kunt je bezoekje aan de beurs ook uitbreiden door lekker te gaan winkelen in Sneek. Dit is slechts 3 km van IJlst verwijderd en het ligt aan dezelfde spoorlijn. Als winkels raad ik Ziggo Fashion (Grootzand) aan, waar ze o.a. Tante Betsy verkopen en Het Lam (Singel), waar ze o.a. King Louie en Smashed Lemon verkopen. Als je ‘s ochtends gaat shoppen en daarna nog wat wilt eten raad ik De Walrus aan. Een heel gezellig eetcafé met verse streekproducten.