Kleurentherapie

Wat is kleurentherapie eigenlijk en wat kan het voor je doen? Met deze therapie zet je kleuren effectief en bewust in in je leven. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt je muren in bepaalde kleuren verven om een bepaalde sfeer op te roepen, je kunt kleding dragen die je een boost geven, je kunt een kleurrijke maaltijd bereiden en eten of je kunt op een creatieve manier bezig zijn met kleur.

Hieronder zie je verschillende voorbeelden van de kleurrijke kaartleggingen en downloads die ik aanbied. Ga om alles te kunnen zien naar mijn Etsyshop.

KleurenKracht Reading

Bij de KleurenKracht kaartlegging leg ik 4 kaarten voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt één specifieke vraag stellen, maar dat hoeft niet. Ik gebruik de Dreams of Gaia Tarot van Ravynne Phelan en mijn eigen KleurenKrachtKaarten. Je krijgt ook advies over de edelstenen en kleuren die bij jouw situatie passen. Ik maak foto’s van de kaarten en stuur deze met een uitleg van de kaarten naar je toe in een PDF-document via email binnen 7 dagen na betaling van 10 euro.

Mail naar geeskekleurrijkejurkjes@gmail.com of gebruik het contactformulier voor meer informatie. Kijk voor meer kaartleggingen in mijn Etsyshop.

Chakrareading

Bij de Chakra kaartlegging leg ik 7 kaarten, voor elke chakra één, voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt één specifieke vraag stellen, maar dat hoeft niet. Ik gebruik de Dreams of Gaia Tarot van Ravynne Phelan. Je krijgt ook advies over de edelstenen en kleuren die bij jouw situatie passen. Ik maak foto’s van de kaarten en stuur deze met een uitleg van de kaarten naar je toe in een PDF-document via email binnen 7 dagen na betaling van 15 euro.

Mail naar geeskekleurrijkejurkjes@gmail.com of gebruik het contactformulier voor meer informatie. Kijk voor meer kaartleggingen in mijn Etsyshop.

DIY Kleurentherapie Kit

Met deze tutorial maak je je eigen kleurentherapie kit die je voor heel veel doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je deze flower of life onderzetters gebruiken om je edelstenen of water op te laden, maar je kunt de kaartjes ook gebruiken als orakeldeck. De tutorial kost 2,50 euro en je vindt ‘m hier.

KleurenKrachtKaarten

16 kaarten met de kracht van kleuren voor elke dag in PDF-formaat, 5 euro.

Gebruiksaanwijzing:

Print de 16 A6 kaarten uit op stevig papier of op gewoon printpapier. Print op de achterkant het bestand dat ‘KleurenKrachtKleuren achterkant’ heet. De blanco briefkaarten van bijvoorbeeld Hema zijn hier heel geschikt voor. Eventueel kun je de kaarten daarna plastificeren.

Pak elke dag of elke week één kaart en kijk van welke kleur jij wel wat meer kunt gebruiken die dag of week. Je kunt de kleur (bij je) dragen om jezelf aan de mooie eigenschappen te herinneren.

Deze kaarten zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en mogen niet commercieel gebruikt worden.

Tekst en foto’s door: Geeske Hogenhuis

Mail naar geeskekleurrijkejurkjes@gmail.com of gebruik het contactformulier voor meer informatie. Kijk voor meer kleurrijke downloads in mijn Etsyshop.

Creatieve kleurentherapie

Je kunt op verschillende manieren creatief bezig zijn met kleur. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen kleurrijk dagboek maken of (mandala) kleurplaten uitprinten en inkleuren. Ik bied daarvoor verschillende kleurrijke downloads aan. Je vindt ze allemaal in mijn Etsyshop.