Energieboost

25 februari 2020 Door Geeske

Deze week kon ik wel een energieboost gebruiken.

Afgelopen anderhalve week was ik weer heel erg moe. Ik had echt heel weinig energie en heb veel op de bank gehangen met een boek of een haakwerkje. De afgelopen dagen gaat het iets beter.

Misschien komt dat wel, omdat ik ervoor koos om een lekker knalrood vestje en bijpassende panty aan te doen. De kleur rood staat namelijk voor vitaliteit, warmte en energie. Ik vind het leuk om bewust met kleur bezig te zijn en kies elke dag met zorg de kleuren die ik ga dragen.

Daarom ben ik gisteren ook begonnen aan de kleurentherapie-training waar ik het al eerder over had. De edelsteencursus heb ik afgerond. Ik wacht nu af of ik alle tests goed gemaakt heb en dan krijg ik hopelijk mijn certificaat. Ik vond het zo leuk om iets nieuws te leren, dat ik meteen doorgegaan ben met die kleurencursus.

Verder ben ik ook bezig iets anders uit te proberen sinds vrijdag: Floradix. Dit is een drankje met goed opneembaar ijzer en vitamine B12. Ik had het idee dat ik toch weer even wat extra’s nodig had. Ik slik in de winter al vitamine D extra en denk erover om na de fles Floradix ook een vitamine B12 supplement te gaan slikken.

Ik eet vegetarisch en vooral intuïtief. Soms heb ik ineens weer trek in vis of heel soms in vlees en dan denk ik dat mijn lichaam die extra voedingsstoffen gewoon even nodig heeft. Ik heb mijn vitamines al eens laten checken en toe zat ik al aan de onderkant van het B12-spectrum. Goed om er dus wat meer van te nemen. Kan ook geen kwaad las ik online.

Wat doe jij om je energie omhoog te krikken als je heel moe bent? Laat het me hieronder weten!