Ik heb het echt geprobeerd

23 april 2020 Door Geeske

Ik heb het echt geprobeerd: normaal zijn.

Echt waar, ik heb geprobeerd om normaal te zijn, maar ik ben er gewoon niet goed in. En met normaal zijn bedoel ik doen wat iedereen doet. Naar school gaan, een baan zoeken, over het weer praten met mensen. Dat laatste lukt me de laatste tijd best aardig, maar normaal doen en een ‘gewone’ baan hebben, nee…

Ik werk nu een tijdje als huishoudelijke hulp bij een ouder iemand en dat gaat best. Het werk is makkelijk en je hebt je loon snel verdiend. Niets mis mee. Ik blijf het ook wel gewoon doen, maar het begon toch weer te kriebelen na mijn kleurentherapiecursus.

Vorig jaar stopte ik met mijn bedrijf AardeKracht waarin ik handgemaakte sieraden en edelstenen verkocht. Het werd me teveel gedoe. Altijd nieuwe sieraden, edelstenen en content verzinnen. Elke dag posten op social media. Ik was wel toe aan een break. De pauze die ik nam duurde dan ook wel een aantal maanden. Maanden waarin ik boeken las, leerde haken en veel creatief bezig was alleen om de bezigheid. Heerlijk! De online cursussen die ik deed, vond ik ook helemaal geweldig. Ik heb leren altijd al leuk gevonden.

Toen ik met de kleurentherapiecursus bezig was, merkte ik wel dat mijn passie en enthousiasme weer aanwakkerde. Ik wist dat ik er ‘iets mee moest doen’. Maar ja, wat? Dat heeft zich nu uitgekristalliseerd tot een aantal mooie kleurrijke downloads. Ik ben met heel veel plezier bezig geweest zelf een kleurentherapiekit te maken, een kleurendagboek en een chakraslinger. Je vindt deze en meer in mijn vernieuwde Etsyshop.

In december had ik ook vrijwel al mijn edelstenen en orakelkaarten verkocht, maar ik merk dat ik er toch weer naartoe getrokken word. Daarom ben ik weer een nieuwe verzameling aan het aanleggen. Ik word er gewoon heel blij van! Waarom zou ik het dan niet doen?

Dus nee, ik blijf toch wat apart. De spirituele en symbolische wereld blijft mij trekken en maakt mij blij. Ik geef er daarom maar lekker aan toe en zal ook meer blogs delen over spiritualiteit en mijn beleving daarvan. Ik hoop dat je mee zult blijven lezen!

Op wat voor manier ben jij anders dan anders? Laat het me hieronder weten!