Kleurrijk weekend

30 september 2019 Door Geeske

Mijn weekend was turquoise met roze!

Hoe was jouw weekend? Dat van mij was natuurlijk weer kleurrijk! Afgelopen zaterdag vierden we de verjaardag van mijn moeder en broer in Amsterdam. Ik ging volledig op in het interieur zoals je op de onderstaande foto kunt zien! Je kunt vast wel raden wat mijn lievelingskleur is… Ik had één van mijn favoriete jurkjes aan van King Louie. Het jurkje heeft hele fijne velours stof met veel bloemen erop. Aangezien het feest was kon ik ook mooi mijn mintgroene roos in mijn haar die ik via instagram bij Bobbeez bestelde.

Oh turquoise, how I love you!

Op zondag doe ik meestal lekker rustig aan met mijn gezin, maar nu was er een sportmarathon voor Pink Ribbon in mijn sportschool. Daar ben ik heen gegaan in mijn meest roze outfit die ik kon vinden. Toevallig vond ik vorige week een fluorroze Nike sportshirtje bij een kledingruilbeurs op school. Die nam ik alvast mee voor de marathon, dus helemaal gratis! Het roze sweatvest had ik nog en was ooit een koopje voor 5 euro. Helemaal budgetproof dus.

Uiteindelijk heb ik ‘maar’ 2 halfuurtjes meegesport en dat vond ik wel genoeg. Ik begon met Fiësta en deed ook een halfuurtje Tacoyo. Dat was toch zwaarder dan ik dacht! Ik kocht ook een paar leuke kaartjes voor Pink Ribbon. Ik vind het altijd leuk als je iets tastbaars kunt kopen voor het goede doel.

De rest van de dag ben ik heerlijk bezig geweest om nog meer kleding en tasjes online te zetten hier in de winkel, op marktplaats en op Vinted. Vinted was een nieuwe app voor mij die ik woensdag voor het eerst uitgeprobeerd heb. Meteen diezelfde dag heb ik al een jasje verkocht! Wil jij het ook eens bekijken en uitproberen? Gebruik dan deze link.

Ik heb ook een aantal jurkjes, rokjes en panties ingekocht voor mijn nieuwe winkeltje. Ik hoop dat deze in de loop van de week binnenkomen. Ik hou je op de hoogte!

Welke kleur had jouw weekend? Laat het me hieronder weten!