Mijn spiritualiteit is AardeKracht

9 september 2020 Door Geeske

Mijn spiritualiteit druk ik uit in AardeKracht.

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik nu ongeveer een jaar blog onder de naam Kleurrijke Jurkjes. Deze blog ging eerst alleen over mijn jurkjes en aanverwante zaken, maar inmiddels blog ik meer algemeen over mijn kleurrijke levensstijl.

Als je mij nóg langer al volgt, weet je dat ik eerst een bedrijf had dat AardeKracht heette. Binnen dat bedrijf verkocht ik edelstenen en edelsteensieraden. Het logo voor AardeKracht was toen een levensboom. Nog steeds één van mijn favoriete symbolen.

Vandaag zat ik te denken: eigenlijk is wie ik naar buiten toe ben Kleurrijke Jurkjes, maar wie ik van binnen ben, is meer AardeKracht. Daarmee bedoel ik dat ik me verbind met moeder Aarde en leef volgens de seizoenen en ritmes van de Aarde. Voor mij is leven met Gaia mijn spiritualiteit.

Mijn kleurrijke levensstijl is diep verbonden met mijn spiritualiteit en de link is kleur. Mijn liefde voor de natuur uit zich in het zien van kleur overal om me heen. Het is wat mijn leven tastbaar en prachtig maakt. Ik schep er net zoveel plezier in om een kleurrijke jurk te dragen als een kleurrijke tarotkaart te leggen of een kleurrijke artjournalpagina te maken. Alles is verbonden in kleur.

Nu heb ik besloten om mijn Etsyshop – die veel minder uitgebreid is dan mijn vorige webshop www.aardekrachtsieraden.nl – weer om te dopen tot AardeKracht. Hier vind je allerlei spirituele én kleurrijke downloads en accessoires. Mijn eigen spirituele pad kun je volgen op instagram bij @aardekracht. Elke dag deel ik mijn kaart van de dag, mijn nieuwe, kleurrijke items en andere zaken die met mijn persoonlijke spiritualiteit te maken hebben. Zie ik je op insta?