Multitasken à la Geeske

1 juni 2020 Door Geeske

Hoe kun je multitasken à la Geeske?

Jaaah! Daar is ‘ie: mijn nieuwe jurk, die ik al aankondigde in de vorige blog. Lekker zomers wit! Hij zit heerlijk. Ik heb ‘m gecombineerd met een rood riempje die eigenlijk bij een Blutsgeschwister jurkje hoort. Gisteren kreeg ik ook nog een prachtig elegant gouden kettinkje van mijn moeder die nog van mijn oma is geweest. Heel subtiel, ik vind ‘m prachtig!

Op deze blog combineer ik vanalles: blogs over jurkjes, kleurentherapie, orakelkaarten, artjournalen. Zomaar wat van mijn interesses. Ik heb altijd van die fases. De ene keer maak ik artjournalpagina na pagina of ben ik weer bezig met mijn jurkjesverzameling of juist een nieuwe cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf ik lekker bezig.

Je zou het multitasken kunnen noemen. Alleen doe ik niet alles tegelijk, maar heb ik meerdere interesses en hobby’s die ik na elkaar beoefen. Zo heb ik net een periode achter de rug dat ik intensief bezig was met mijn kleurencursus en daarnaast veel knutselde.

Nu ben ik weer helemaal gegrepen door de koopjesjacht op (tweedehands) leuke jurkjes en richt ik me daar helemaal op. Ik heb ook alle tijd en ruimte om dit te doen, omdat ik thuis werk. Ik deel daardoor mijn eigen tijd in en dat vind ik superfijn! Ik heb van mezelf ook een hele goede discipline, dus ik heb nooit moeite om dingen af te maken zoals cursussen of boeken lezen. Ik hou mezelf wel bezig.

De reden dat ik nu weer zo met de jurkjes bezig ben is ook omdat ik opeens in een andere ‘kleurperiode’ zit. Mijn lievelingskleur zal toch wel turquoise blijven, maar op het moment zit ik meer in een rood en geel periode. Mijn kledingkast liet dit nog niet zien, dus ik ben nu wat aan het rondsnuffelen voor nieuwe en tweedehands jurkjes.

Een paar jaar geleden zat ik juist in een donkerblauw periode, zoals je nog kunt zien aan de jurk die ik in de vorige blog droeg. De rest van mijn donkerblauwe kleding heb ik inmiddels ook alweer weggedaan, omdat daarna de Tante Betsy periode begon voor mij. Ja, zo ben ik heerlijk aan het ‘multitasken’ en mezelf aan het vermaken in elke nieuwe fase.

Heb jij ook van die fases of ben jij meer constant in je interesses? Laat het me hieronder weten!