Zet kleur bewust in!

30 juli 2020 Door Geeske

Zet kleur bewust in in je leven met een KleurenKracht Reading!

Deze week mocht ik een aantal KleurenKracht Readingen geven voor een paar jurkenzusjes uit de She wears retro groep op Facebook. Tijdens zo’n reading kun je één vraag stellen en dan trek ik 1 KleurenKrachtkaart en 3 tarotkaarten uit de Dreams of Gaia tarot. Deze 4 kaarten zeggen iets over je situatie zoals ‘ie nu is en wat je zou kunnen doen om de situatie te verbeteren. Bij de oplossingen die eruit komen geef ik de kleuren en edelstenen aan die je zouden kunnen helpen.

Zo draag ik vandaag blauw, omdat ik behoefte aan rust heb tijdens het gekkenhuis dat we nu ervaren van je huis verkopen en een nieuw huis zoeken. Blauw versterkt ook de intuïtie en je focus, wat handig was tijdens de readingen. Verder heb ik een levensboom op mijn t-shirt en in mijn oorbellen wat gronding en stevigheid geeft.

Op deze manier kun je kleuren bewust inzetten in je leven. Het is een makkelijke en fijne manier om meer vrolijkheid en lichtheid toe te voegen aan je dagelijkse doen en laten. De kleur werkt namelijk subtiel door in alles wat je doet.

Heb je geen kleding in de kleuren die uit de reading komen? Zet dan een object of stuk papier in je gezichtsveld waar je regelmatig naar kunt kijken. De kleur dringt via je ogen zo ook door tot je onderbewuste. Je kunt hiervoor ook de KleurenKrachtKaarten of de DIY Kleurentherapie Kit voor gebruiken.

Wil jij ook weten welke kleuren je nu kunnen helpen? Vraag dan een KleurenKracht Reading aan via het contactformulier hiernaast of kijk hier voor meer informatie!