Over mij

Ik ben Geeske, 39 jaar, en ik hou ontzettend veel van kleurrijke jurkjes! Ik draag elke dag een jurk of rok en blog op www.kleurrijkejurkjes.nl over mijn outfits. Omdat ik een smalle beurs heb, ben ik altijd op zoek naar koopjes, mijn favoriete sport! De meeste kleding die je ziet, heb ik in de uitverkoop gekocht of op marktplaats. Dat betekent dus wel dat ik niet altijd de nieuwste jurkjes aan heb, maar ik wil graag laten zien dat je met weinig geld er ook leuk uit kunt zien!

Naast koopjes jagen is duurzaamheid ook een belangrijk thema voor mij. Ik probeer zoveel mogelijk eerst tweedehands te kopen en let verder ook op duurzame keuzes in bijvoorbeeld verzorgings- of schoonmaakproducten. Daarover zal ik ook bloggen.

Naast mijn blog Kleurrijke jurkjes, heb ik een webshop met handgemaakte sieraden en accessoires en ben ik thuisblijfmoeder van een zoon van 10. Ik woon in Friesland samen met mijn man en zoon. Ik werk op het moment als huishoudelijke hulp en volg een edelsteen- en kleurentherapiecursus bij het Centre of Excellence.

Volg me ook op FacebookInstagramYouTube, Vinted of Pinterest!