Over ons

Ik ben Geeske, bijna 39 jaar, en ik hou ontzettend veel van kleurrijke jurkjes! Ik draag elke dag een jurk of rok en blog op www.kleurrijkejurkjes.nl over mijn outfits. Omdat ik een smalle beurs heb, ben ik altijd op zoek naar koopjes, mijn favoriete sport! De meeste kleding die je ziet, heb ik in de uitverkoop gekocht of op marktplaats. Dat betekent dus wel dat ik niet altijd de nieuwste jurkjes aan heb, maar ik wil graag laten zien dat je met weinig geld er ook leuk uit kunt zien!

Naast koopjes jagen is duurzaamheid ook een belangrijk thema voor mij. Ik probeer zoveel mogelijk eerst tweedehands te kopen en let verder ook op duurzame keuzes in bijvoorbeeld verzorgings- of schoonmaakproducten. Daarover zal ik ook bloggen.

In mijn winkel kun je tweedehands jurken, rokken, vesten en andere kleding kopen, waarmee jij ook weer duurzame keuzes kunt maken. Heb je een vraag over een kledingstuk? Stel ze gerust via het contactformulier hiernaast!

Naast mijn blog Kleurrijke jurkjes, heb ik een webshop met handgemaakte sieraden en edelstenen en ben ik thuisblijfmoeder van een zoon van 10. Ik woon in Friesland samen met mijn man en zoon. Passen op afspraak is mogelijk!

Volg me ook op FacebookInstagramYouTube of Pinterest!