Alles nieuw!

30 november 2019 Door Geeske

Deze week ben ik bezig alles te vernieuwen.

Jaaa! Ze zijn er! Mijn nieuwe La Pintura Evita Teal laarzen! Ze kwamen gisteren binnen en wat zijn ze mooi! Ik heb ze meteen aangetrokken om ze in te lopen. Ik kwam er makkelijk in, maar ze zijn nog wel wat stijf, dus ze moeten nog wat naar mijn voeten gaan staan. Ze zitten heerlijk! De kleur lijkt op de foto wat donkerder dan ze in het echt zijn. Ze passen echt goed bij deze Tante Betsy jurk.

De laarzen waren dus een vroeg verjaardagscadeau aan mezelf zoals je in mijn vorige blog kon lezen. De laarzen waren niet het enige nieuwe deze week. Ik ben al een tijdje bezig om mijn bedrijf AardeKracht af te bouwen en alle restanten te verkopen, want ik ben echt toe aan een nieuwe uitdaging. Na maanden nadenken was ik er deze week ineens uit: ik ga een nieuwe baan zoeken!

Ik was het zo ontzettend zat om zo hard te werken en bijna niets te verdienen, zoals je in deze blog kon lezen. Ik realiseerde me dat ik inderdaad al heel hard werk en dat ik dat dan vast ook wel een aantal uren in de week buitenshuis kan doen. Ik heb al een aantal banen gezien die mij leuk lijken. Het lijkt me fijn als het eerst nog niet heel veel uren zijn, zodat ik AardeKracht kan afbouwen en rustig kan wennen.

Nu ik de beslissing genomen heb, voelt het ook gewoon goed! Ik wil wel sieraden en accessoires blijven maken, maar dan relaxed als hobby. Ik ben nog aan het dubben of ik hier alle sieraden ook zal plaatsen in een webshop zoals nu of dat ik alles verhuis naar Etsy.

Morgen heb ik in ieder geval de voorlopig laatste markt waar ik sta met sieraden en edelstenen. Het is de Flower Power markt in het Kunstencentrum Atrium in Sneek van 11:00 tot 17:00. Ik hoop zoveel mogelijk restanten van AardeKracht te kunnen verkopen. Ik ben ook van plan te gaan vloggen, dus je zult maandag of dinsdag wel zien hoe het gegaan is!

Hoe ziet jouw weekend eruit? Laat het me hieronder weten!