Brownies en kristallen

11 februari 2020 Door Geeske

Wat deed ik met brownies en kristallen de afgelopen dagen?

Vandaag draag ik een rokje met gekleurde ijsbolletjes van La Lola die ik op de Flower Power markt heb gekocht vorige week. Hoewel de rok heel veel verschillende kleurtjes heeft, vond ik het nog niet zo makkelijk om de rest van mijn outfit erbij te zoeken. Ik had eerst een blauw vest erbij aan, wat ook wel leuk was, maar ik had toch meer zin in een warme kleur. Wie weet binnenkort nog een andere combinatie met deze rok.

Afgelopen weekend had ik afgesproken met een vriendin in Sneek. Het was nog net mooi weer, dus ik ging lekker op de fiets. Net toen ik in de stad was, begon het te regenen! Maar geeft niets, we gingen lekker naar Brownies en Downies. Ze hebben daar heerlijke losse thee en we namen ook de proeverij van verschillende brownies erbij. Ze waren zelfs nog een beetje warm. Erg lekker! Fijn bijgekletst ook.

Na mijn afspraak moest ik natuurlijk ook weer 4 kilometer terug op de fiets, terwijl het nu wel regende. Toch fijn dat ik op mijn eigen tijd naar huis kon gaan en niet op de trein hoefde te wachten.

Maandag was ik weer heel erg moe. Ik had ook 2 afspraken achter elkaar gehad op vrijdag en zaterdag. Elke keer als ik denk dat dat best kan, haalt mijn lichaam me toch weer in. Uitrusten dus maar. Ik had ook niet veel te doen, dus ik kon ook even die rust nemen.

Een paar maanden geleden had ik een edelsteencursus aangeschaft online, waar ik mee gestopt was. Ik dacht, laat ik toch maar weer beginnen, aangezien ik er toch voor betaald heb. En eigenlijk vind ik het nog steeds leuk om met edelstenen bezig te zijn. Ik zag ook nog heel veel andere leuke cursussen over kleur, geschiedenis en andere interessante onderwerpen.

Ik maak de edelsteencursus nu gewoon af. Ik heb al een aantal modules doorgewerkt en daarna ga ik, denk ik, ook in ieder geval die kleurencursus doen. Gewoon omdat ik het zo leuk vind om nieuwe dingen te leren.

Doe jij wel eens een online cursus?