Gezellige drukte!

23 oktober 2019 Door Geeske

De afgelopen week wat het een gezellig drukte bij ons thuis!

Hier in het noorden is het deze week herfstvakantie. Meestal doen we niet superveel bijzonders, maar deze keer hadden we allemaal leuke uitjes staan. Zaterdagmiddag ben ik met mijn zoon naar Maleficent Mistress of Evil geweest. Het was alweer een tijd geleden dat we naar de bioscoop waren geweest, maar het blijft altijd leuk.

Maleficent 2 was ook echt de moeite waard. Prachtige decors en kleding. Daar kan ik echt van genieten. Als je daar toch aan mee mocht werken! Dat lijkt me zo gaaf! Het verhaal was ook mooi vonden we beiden. Een fijne middag dus!

Afgelopen maandag had ik nóg een uitje met zoonlief. We gingen met de trein naar Utrecht om naar Lego world in de Jaarbeurs te gaan. Ik wilde daar al jaren heen voor mijn zoon, maar vond het tot nu toe nog te spannend vanwege al mijn gevoeligheden. Nu was het echt de tijd ervoor. Mijn zoon is 10 en is helemaal gek op Lego en tijdens de treinreis kon hij zichzelf prima vermaken.

Lego world was prachtig! Zoveel mooie standbeelden van legosteentjes. Fantastisch! Er waren heel veel kinderen met (groot)ouders. Toch kon Pim wel bij de tafels met blokjes om zijn eigen creaties te bouwen. Ik kon er gelukkig ook van genieten, wat voor mij heel wat is! Waar ik namelijk vooral heel gevoelig voor ben zijn harde geluiden en drukke menigtes. Ik was erop voorbereid, dus ik kon er goed mee omgaan.

Wat wel het gevolg is van zo’n druk weekend is dat ik dinsdag helemaal kapot ben. Daarom deed ik een lekkere lounge outfit aan en deed ik het heerlijk rustig aan. ‘s Ochtends heb ik dan nog wel wat energie om boodschappen te doen en zo, maar verder heb ik alleen maar op mijn chaise longue gezeten!

De vrijdag vóór dit weekend was trouwens ook al heel druk, want naast mijn gewone taken ben ik bezig geweest om mijn eerste creatieve weekvlog te editen en te exporteren naar Youtube. Helaas mislukte dat tot 4 keer toe! Dat heb ik dus eerst maar even opgegeven. ‘s Middags moesten we nog naar de opticien voor mijn zoon, wat ook niet liep zoals gedacht, dus dan zit ik er wel even doorheen met zo’n druk weekend voor de boeg eerlijk gezegd.

Maar goed, dan denk ik altijd maar: zoveel mogelijk rust pakken hier en daar en alles stap voor stap aanpakken. Dan lukt het wel. De rest van deze week blijf ik het lekker rustig aan doen. Heb jij ook herfstvakantie? Laat het me hieronder weten!