Unieke kleurrijke jasjes

14 januari 2020 Door Geeske

Huisje 22A maakt unieke kleurrijke jasjes.

Jasjes door Huisje 22A

Vandaag draag ik een heel bijzonder spijkerjasje (links op de foto). Het jasje kocht ik op Marktplaats net als het rechter jasje voor een paar euro. Daarna heeft Yvonne van Huisje 22A de jasjes op een unieke manier gepimpt en geborduurd. Het Frida jasje past natuurlijk perfect bij mijn jurk! De Levensboom is mijn favoriete symbool, dus heeft ze die voor mij ook erop geborduurd. Op het linkerjasje zitten verder decoraties die zijn gemaakt van mijn lievelingsshirt, die nu echt te verwassen was geworden, maar zo kan het nog prima! Ik ben er heel blij mee!

Wil jij ook zo’n uniek jasje op de kop tikken? Van elke is er maar eentje! Je vindt Huisje 22A op Etsy en op Instagram. Tip: in de Etsyshop staat nóg een prachtig Frida jasje. Ook uniek en anders dan die van mij! Yvonne maakt ook jasjes op bestelling.

Samen met Yvonne sta ik op 2 februari a.s. op de Flower Power markt. Zij met jasjes, vilten journals en andere decoraties en ik met sieraden, accessoires en kleding. Het is in Drachten. Kom jij ook?

Frida jurk Tante Betsy, Frida spijkerjasje Huisje 22A