39 Jaar!

19 december 2019 Door Geeske

Vandaag ben ik 39 jaar geworden!

Jeej, vandaag ben ik jarig! Je ziet me hier in mijn speciale verjaardagsjurk van Blutsgeschwister die ik cadeau kreeg van mijn ouders. Hij is donkerblauw met roze theekopjes en – potjes. Superleuk! Ik had deze al een tijdje in de gaten, maar wilde nog even wachten op de sale. Nu mocht ik ‘m al aanschaffen tijdens het Black Friday weekend bij Topvintage. Lees hier wat ik toen nog meer bestelde.

De meeste mensen om mij heen houden er totaal niet van om hun eigen verjaardag te vieren. Waarom?? Dat snap ik dus niet. Ik hou ervan! Gezelligheid, lekkere hapjes en taart, cadeautjes, aandacht, een feestelijke jurk aan doen. What’s not to like??

Deze week heb ik het trouwens heel druk gehad met de laatste restanten verkopen van mijn AardeKracht webshop. Deze is inmiddels gesloten en ik ben nu bezig om alles over te hevelen naar Etsy. Tijd voor een nieuwe stijl! Lekker kleurrijk en vrolijk!

Bij deze jurk met theetjes erop horen natuurlijk ook thee-oorbellen, maar die heb ik laatst allemaal al verkocht. Daarom heb ik meteen nieuwe bedels besteld gisteren. Ik heb al helemaal zin om weer nieuwe sieraden te maken. Ook heb ik zin om meer kleurrijke accessoires te gaan haken voor mijn shopje. De plannen borrelen al op.

Maar nu eerst mijn verjaardag vieren en daarna kerst! Hou jij van jouw verjaardag? Waarom wel of niet? Laat het me hieronder weten!