Eerste en tweede kerstdag

27 december 2019 Door Geeske

Eerste en tweede kerstdag waren heel gezellig!

Hoe waren jouw kerstdagen? Die van ons waren gezellig! Eerste kerstdag hadden mijn broer en mijn schoonzus een heerlijke brunch gemaakt met zelfgemaakte taart, quiche en andere hapjes. Er was zoveel over dat we er ‘s avonds ook nog van konden eten!

Tweede kerstdag hebben we heerlijk relaxed doorgebracht op de bank bij de kerstboom met 3,5 films (Elf, Family Man, Labyrinth voor de helft en Four Christmases). We aten ‘s avonds ons favoriete gerecht: ‘platte broodjes met koes’. Zo noemde mijn zoon vroeger wraps met tomaat, paprika, gehakt (kidneybonen voor mij) en guacamole (avocadomoes -> koes). Lekker, gezond en snel klaar.

Ik ben niet van de grote ingewikkelde diners en ben liever lui dan moe met kerst. Dat geldt trouwens ook voor het weekend. Ik eet liever iets makkelijks wat snel klaar is en toch gezond. Uren in de keuken staan vind ik zonde van mijn tijd. Hoe is dat bij jou?

Komende zondag vieren nog een keer kerst, maar dan bij mijn schoonmoeder. Het kwam beter uit om het dan te doen. Zo hebben we nog iets om naar uit te kijken!

Nu blijven we nog wat relaxen thuis. Ik heb ervoor gezorgd dat ik het huishouden helemaal klaar heb voor de hele week, dus ik kan films kijken, beetje lezen en wie weet nog iets creatiefs maken. Alles kan, maar niets hoeft. Heerlijk vind ik dat! En jij?