Kerstvakantie!

24 december 2019 Door Geeske

Deze week hebben wij kerstvakantie!

Vorige week kreeg ik dit prachtige wollen vest van Tante Betsy binnen in de kleur cerise. Hij is heerlijk warm en is perfect om in te loungen. Ik had nog een rokje die er perfect bij past. Hij is van de Hema en donkerblauw met roze streepjes. In deze outfit ga ik lekker de kerstvakantie in!

Afgelopen donderdag hadden we nog kerstfeest bij mijn zoon op school. Iedereen had hapjes gemaakt en ik hielp achter een kraampje met serveren. Het was heel gezellig en ik was daarna niet eens zo heel moe! Daar ben ik best trots op!

Vanwege mijn verjaardag zijn we zaterdagavond nog uit eten geweest in ons favoriete restaurant in Sneek: de Walrus. Ik had een paddenstoelen Wellington en daarna een warm chocoladetaartje. Heerlijk! Wel een beetje teveel gegeten, dus de dag erna had ik nauwelijks honger!

Nu is de kerstvakantie begonnen bij ons thuis. Mijn zoon en man zijn lekker vrij de rest van de week, dus we kunnen rustig aan doen. Eerste kerstdag zijn we bij familie, maar tweede kerstdag zijn we gewoon thuis. Ik vond het echt weer tijd voor een Tolkienmarathon. Ik ben namelijk erg fan! Alledrie de delen van The Hobbit hebben we al gezien. Nu zijn de films van Lord of the Rings aan de beurt.

Wat doe jij deze kerst? Laat het me hieronder weten!