Kleurrijke sokken!

30 december 2019 Door Geeske

Gisteren kreeg ik hele mooie kleurrijke sokken!

Gisteren vierden we ‘vijfde kerstdag’ bij mijn schoonmoeder en kreeg ik hele mooie Happy Socks. Dit paar met kleurige cirkels en nog een roze paar die je ongetwijfeld binnenkort voorbij ziet komen! Verder kreeg ik lekkere zeep, het Flow Book for Paper Lovers en stickers voor mijn bullet journal. We aten lekkere hapjes en keken de nieuwe Lion King film. Het was weer gezellig!

Het rokje met hartjes is van Tante Betsy en kocht ik via marktplaats bij KnUS in Dongen. Ze hadden een hele mooie aanbieding die ik niet voorbij kon laten gaan. Ik verheugde me al enorm op dit rokje, maar na 5 dagen was hij nog steeds niet aangekomen. Ik had wel gedacht dat het wat langer zou duren i.v.m. de kerstdrukte, maar ik stuurde toch maar even een berichtje voor de zekerheid.

Toen bleek dat mijn bestelling of envelop waarschijnlijk ergens kwijtgeraakt is. Gelukkig hadden ze nog een rokje en kreeg ik ‘m daarna heel snel thuisgestuurd met een extra kadobon erbij! Wat een service! Echt fijn opgelost!

De panty die je ziet op de foto trouwens heb ik verbouwd tot legging naar het goede voorbeeld van Susan van Happy Susan Blog. Je knipt gewoon de teennaad eraf en voilà, je hebt een legging. Ik vind sokken fijner dragen dan panty’s aan je voeten, dus zo doe ik dat altijd.

Ik ben trouwens van plan om nog meer kleurrijke sokken te gaan sparen. Ik heb ook 2 paar van Flying Tiger die ik in Groningen vond. Morgen ben ik daar ook even en hoop ik misschien wat leuks mee te nemen… Je ziet het binnenkort!

Hoeveel kerstdagen heb jij gevierd dit jaar?