Mezelf eens lekker verwend!

16 januari 2020 Door Geeske

Ja je leest het goed: ik heb mezelf eens lekker verwend!

Hèhè, wat heb ik genoten van de afgelopen paar weken! Voor het eerst sinds meer dan 10 jaar had ik eens veel geld te besteden helemaal voor mezelf! Omdat ik mijn bedrijf AardeKracht heb opgedoekt, heb ik in de laatste maanden van vorig jaar veel geld verdiend met de restanten. En ik mocht het van mezelf uitgeven aan leuke dingen! De BTW is betaald, een aantal andere kosten ook, dus het kon ook echt even!

Het rokje dat ik vandaag aan heb van Lien en Giel kocht ik laatst in Groningen (ik vond dat de vorige combi met groen vest beter uitpakte). Zo heb ik nog meer leuke koopjes gescoord de laatste tijd! Veel van mijn garderobe, die ik vooral gekocht had omdat het goedkoop was, heb ik weer verkocht en weggegeven. Sommige vesten en rokjes had ik al 10 jaar! Daarom vond ik dat ik wel een nieuwe garderobe verdiend had.

Als ik iets nieuws koop op internet of in een winkel bedenk ik direct hoe ik het ga combineren met wat ik nog in de kast heb liggen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk combinaties te maken in mijn hoofd. Een heerlijke bezigheid! Zo heb ik al heel veel voorpret voordat ik een outfit daadwerkelijk ga dragen. Soms pakt een outfit minder leuk uit in het echt dan ik in mijn hoofd had, maar dan is er vaak wel iets anders wat er ook nog bij past.

De kleurrijke jurkjes en rokjes die ik koop zijn nogal uitgesproken qua prints, dus vaak hoef ik daar niet ook nog een druk vest of geprinte legging bij aan te doen. Sommige vrouwen zie ik dit wel dragen, maar dat is niet mijn stijl. Ik hou het voor de rest rustig en probeer altijd één of twee kleuren uit mijn outfit terug te laten komen.

Zo heb ik alweer een aantal vestjes op marktplaats en Vinted kunnen kopen voor een paar euro, waar ik weer heel veel combinaties mee kan maken. Ik heb ook nog een aantal panty’s erbij gekocht. Genoeg voor uren pret en plezier met kleurencombi’s maken!

Kun je trouwens zien op de foto dat ik vandaag naar de schoonheidsspecialiste ben geweest? Ik kreeg het voor mijn verjaardag van mijn broer en schoonzus. Het was heerlijk! Vooral de massage vind ik altijd fijn. Ik kwam er helemaal rozig vandaag.

De regenboogketting op de foto maakte ik ook vandaag. Ik heb houten kralen gecombineerd met edelsteenkralen en er hoort ook een armbandje bij. Binnenkort maak ik foto’s voor mijn Etsyshop.

Ben jij goed in jezelf verwennen? Laat het me hieronder weten!