Oud en Nieuw

2 januari 2020 Door Geeske

Mijn oud en nieuw was gezellig!

Hoe was jouw Oud & Nieuw? Die van mij was gezellig en een beetje spannend! Op oudjaarsdag ben ik heerlijk de stad in geweest in Groningen. Het was al een hele tijd geleden dat ik een hele dag ging winkelen. Na mijn treinreis nam ik eerst een kopje cappucino met brownie bij het Toetjesparadijs (Ubbo Emmiusstraat). Ik had heel veel winkels op mijn lijstje staan en ben ze allemaal af geweest. Zo was ik o.a. bij De Jurkenwinkel (Folkingestraat), Zhenga (Stoeldraaierstraat), Diezijner en Lien en Giel (beide Swanestraat).

Uiteindelijk heb ik een superleuk rokje gekocht bij Lien en Giel, een mooi jurkje bij Didi en 2 shirtjes bij verschillende winkels. Ook heb ik wat knutselspulletjes gekocht bij Sostrene Grene (Grote Markt) en thermosokken bij de Primark (Westerhaven). Binnenkort volgen er natuurlijk foto’s van alles!

Na mijn stadse avontuurtje ben ik met de trein naar mijn schoonmoeder gegaan om mijn zoon weer op te halen van zijn logeerpartijtje. We aten met z’n allen nog wat oliebollen. Daarna dachten we dat we op tijd weer in de auto zaten om half 8, maar het bleek dat het al heel erg mistig was.

Op sommige stukken snelweg konden we maar 40 km/uur rijden! Het mistlicht was ook echt nodig! Mijn zoon vond het maar eng en wij eerlijk gezegd ook een beetje… Gelukkig kwamen we veilig thuis aan om 21:00.

Mijn man had vuurwerk gekocht wat we afgestoken hebben tijdens de avond en we keken naar Ik hou van Holland. Hartstikke gezellig met z’n drietjes. Daarna lagen we er vrij vroeg in en hebben we heerlijk geslapen.

Op nieuwjaarsdag waren mijn man en zoon ook gewoon vrij, dus we hadden nog een leuk dagje met z’n drie├źn. Voor kerst hadden we een nieuw spel gekregen, namelijk Ticket to ride. We hadden er wel anderhalf uur voor nodig om het spel neer te leggen en de spelregels te begrijpen! Daarna hebben we het spel gedaan en we vonden het erg leuk. Echt een aanrader!

Vandaag is alles weer redelijk normaal. Mijn zoon is nog thuis en we hebben kunnen uitslapen, maar verder ben ik weer lekker aan het poetsen geweest en hebben we alweer allerlei goede voornemens waar ik later over zal schrijven. En jij, wat heb jij gedaan?