Ouder/Verzorger

22 november 2019 Door Geeske

Deze week was ik even ouder én verzorger.

Begin november was de outletdag van Tante Betsy waar ik heel graag heen had gewild. Dat is me toen helaas niet gelukt, omdat ik even pas op de plaats moest doen. Het werd even allemaal teveel. Ik had er o.a. heen gewild om nog een Pixel jurkje te scoren.

Nu was Rebecca van de She wears retro Facebookgroep zo lief om deze turquoise Pixel aan mij aan te bieden! Ik dacht eerst zelf aan een zwarte Pixel, maar deze is natuurlijk helemaal perfect in mijn lievelingskleur! Ik combineer ‘m vandaag trouwens wel met een vest, want brr… ik vind het best koud deze week.

Verder heb ik het razend druk gehad deze week, omdat mijn man ziek thuis was. Ik was dus even naast moeder verzorger van mijn man. Gisteren ben ik ook nog met mijn zoon naar de oogarts geweest, want hij krijgt een bril. Het liep dus allemaal wat anders dan anders en daar word ik dan meestal heel moe van.

Vanochtend heb ik mijn zoon naar school gebracht, boodschappen gedaan, de was in mijn nieuwe wasmachine gedaan en kerstkaarten gemaakt. En nu ben ik even uitgepoept… Tijd voor weekend! Ik heb net een hele stapel oude Margrieten gekregen van mijn schoonmoeder, dus ik ga zo lekker lezen en verder even helemaal niks!

Ben jij ook zo toe aan weekend?