Tante Geeske!

9 januari 2020 Door Geeske

Deze week ben ik tante geworden!

Deze week kwam er heel goed nieuws: mijn nichtje werd geboren en daarmee werd ik tante! Moeder en dochter maken het goed. We hebben al heel wat foto’s heen en weer gestuurd en gisteren mochten we ook even op bezoek. Ik mocht haar zelfs vasthouden! Wat fijn is het toch om een baby vast te houden! En gek ook dat het zo vertrouwd voelt!

Zelf heb ik 1 zoon, die heel wat minder woog dan mijn nichtje nu al weegt, want mijn zoon kwam 9 weken te vroeg. Een hele moeilijke tijd, waarin we vooral bezig waren met alle medische dingen. Gelukkig mocht hij na 5 weken al naar huis. Mijn nichtje is vandaag al naar huis gegaan. Binnenkort snel weer eens op bezoek!

Verder ben ik heel goed bezig deze week met mijn goede voornemen om meer te bewegen. Ik was maandagochtend meteen in de sportschool om weer te beginnen aan cardio- en krachttraining. Vooral dat laatste voel ik wel! Woensdags ga ik altijd naar Fiësta en daar plakte ik ook wat krachttoestellen aan vast. Ik was helemaal kapot daarna! Toen moest ik nog naar huis fietsen met tegenwind!

‘s Middags gingen we dus naar mijn nichtje en omdat we rond etenstijd thuis waren, zijn we meteen doorgereden naar de McDonald’s. Normaal niet echt mijn favoriet, maar deze keer nam ik een veggie McChicken en die is toch wel goed te eten. Bovendien hadden we allemaal heel erg honger!

Vandaag stond ik fris op, maar ik merkte al snel dat ik nu toch wel erg moe ben van het begin van de week. Gelukkig kon ik vandaag heerlijk rustig aan doen en heb ik wat sieraden gemaakt met een fijn muziekje op de achtergrond. Helaas is het vandaag te donker voor goede foto’s. Ik hoop de sieraden morgen of overmorgen online te zetten in mijn shop. Er komt ook een leuke giveaway aan dit weekend, dus hou mijn facebook en instagram in de gaten, want daar plaats ik de winactie binnenkort!

Wat was jouw lichtpuntje in deze grijze week? Laat het me hieronder weten!