Tijd voor wat nieuws!

30 mei 2020 Door Geeske

Yes, ik vond het tijd voor wat nieuws in mijn kledingkast!

In mijn vorige blog las je al dat ik sinds een tijdje intuïtief eet. Dit betekende wel dat ik wat aangekomen ben. Verder zag je ook dat ik een jurkje droeg van Tante Betsy dat ik vorig jaar volgens mij kocht. Opeens vond ik het niet meer zo lekker zitten. Het zat allemaal wat strak en ik vond het ook niet meer zo goed staan.

Ok, tijd voor wat nieuws, besloot ik! Ik heb van die vlagen dat ik dan vanalles op marktplaats zet en weer zin heb in wat anders. Ik had niet per se verwacht dat ik al zo snel zat zou zijn van de Tante Betsy’s. Eind vorig jaar stopte ik met mijn bedrijf AardeKracht nadat ik een enorme uitverkoop had gehouden. Van dat geld heb ik veel nieuwe en tweedehands jurkjes gekocht. Veel daarvan heb ik ook vaak gedragen zoals je op deze blog kunt zien, maar toch had ik weer zin in wat nieuws.

Mijn man vond ook dat de Tante Betsy’s mij qua print minder goed stonden dan de andere jurkjes die ik heb en stelde voor dat ik van hem een nieuwe jurk mocht uitzoeken. Oh joepie, wat een geluk! Gisteren zijn we samen daarom online gegaan en hebben deze jurk bij Topvintage gekocht. En hij is ook al binnen! Hij past perfect! Je zult ‘m zeker zien binnenkort bij een blog of op instagram.

Sommige van mijn Tante Betsy jurkjes staan nog op marktplaats en ik heb ook nog een aantal die eerst gewassen moet worden voordat ik ze erop zet. Als je me volgt op instagram of marktplaats zul je ze wel zien.

Nu kan de grote koopjesjacht weer gaan beginnen! Ik heb mijn favoriete spelletje ook gemist: leuke tweedehands jurkjes en vestjes scoren en daar dan nieuwe combi’s mee maken. Ik heb al geboden op een aantal hele leuke items. Wordt zeker vervolgd…

Hou jij ook zo van nieuwe koopjes? Laat het me hieronder weten!