Wat ben ik toch blij!

31 januari 2020 Door Geeske

Wat ben ik toch blij dat ik thuisblijfmoeder ben!

Dit is weer een week waarin ik zo blij ben dat ik thuisblijfmoeder ben! Als er iets onverwachts langskomt zoals de onderwijsstaking van 2 dagen, dan ben ik er om mijn zoon op te vangen. Ik had het huishouden mooi aan kant aan het begin van de week, dus ik had tijd over om iets leuks te verzinnen.

Eerst leek het me leuk om een dagje uit te gaan met de trein, aangezien mijn zoon dit jaar nog gratis kan reizen met zijn Kids vrij abonnement van NS, maar voor mij werd het helaas wat te duur. Bovendien duren treinreizen zoveel langer dan als je met de auto gaat. Daar had ik even niet bij stilgestaan. Ander keertje weer met de trein dus.

Ik vond het wel jammer dat we geen dagje uit konden, dus bedacht ik dat we er ook wel een leuk dagje uit in eigen stad van konden maken! We zijn eerst gisterochtend naar de film geweest: Dolittle met Robert Downey Jr. Een erg mooi gemaakte film die ook heel grappig was. Er zaten wel meer kinderen in de zaal.

Na de film zijn we nog een rondje door Sneek geweest en hebben we o.a. een hele mooie winterjas voor mijn zoon gekocht van slechts 12,50 euro bij Jensen Family Shop! De jas hebben we op de groei gekocht, dus daar past hij nog wel een tijdje in. Ik ben dol op zulke koopjes!

Na het winkelen hebben we een broodje gegeten bij de Hema, waar het echt bomvol was! Vooral met moeders en oma’s met basisschoolkinderen. Het was erg gezellig. Daarna ‘s middags thuis lekker op de bank thee gedronken.

En vandaag hebben we uitgeslapen en rustig aan gedaan. Beetje knutselen, gamen, eindje gewandeld. Heerlijk hoor! Leve het thuisblijfmoederschap!

Hoe heb jij het met de kinderen gedaan tijdens de staking? Laat het me hieronder weten!