Wat vier jij met Pasen?

13 april 2020 Door Geeske

Ik vier de lente met Pasen. Wat vier jij?

Vandaag is het Tweede Paasdag en hebben mijn zoon en man nog gezellig een dagje vrij. Gisteren hebben we van het heerlijke weer genoten en rustig aan gedaan. Vandaag zijn we met wat dingen in huis bezig en ben ik wat met mijn Etsyshop aan de slag geweest. Een rustige Pasen voor ons dus.

Wat vier jij met Pasen? Heb jij wat met het Opstandingsverhaal van Jezus of niet? Ikzelf heb dat verhaal altijd erg raar gevonden en kan er persoonlijk niks mee. Voor mij staat Pasen voor lente, een nieuw begin en eieren als symbool voor nieuw leven in de natuur. Dat vieren wij hier thuis met een lekker ontbijtje en ‘s avonds een uitgebreide maaltijd. Verder doen we er niet veel aan.

Gisteren zaten we lekker buiten en konden we alle buren om ons heen horen die ook gezellig in hun tuin zaten. Normaal horen we veel bootjes voorbij komen, maar dat mag ook al niet meer nu. Daarom was het wel gezellig om iedereen om ons heen te horen. Zo zijn we toch samen. Ook nog even de familie via de app ‘gezien’. We komen deze tijd wel door zo!

Wat heb jij gedaan met Pasen?