Kleurrijke winactie!

11 januari 2020 Door Geeske

Winactie: win deze kleurrijke sieradenset!

Outfit: jurk en vest Tante Betsy, legging Bonprix

Vandaag heb ik een winactie gelanceerd op facebook en instagram, waarbij je deze kleurrijke oranje sieradenset met carneool kunt winnen. Je mag ‘m voor jezelf houden of je mag ‘m weggeven. Op facebook en instagram lees je wat je moet doen om te kunnen winnen!

Ik draag vandaag een heerlijk comfortabele set met Frida jurk en wollen vest van Tante Betsy. Zo lekker warm! Toen ik ingespannen bezig was wat kaarten te stempelen werd het me even té warm, maar verder is het vest echt heerlijk voor het weekend.

Ik heb wat leuke evenementen in het vooruitzicht. Op 2 februari a.s. sta ik met een vriendin op de Flower Power markt in Drachten. Ik heb al een aantal keren op deze markt gestaan en het is iedere keer heel erg gezellig! Daarna organiseer ik op 14 maart a.s. een kleurrijke kledingruilbeurs in IJlst. Ben jij een jurkenzusje? Dan mag jij ook meedoen! De eerste 20 vrouwen die zich aanmelden via deze site of geeskekleurrijkejurkjes@gmail.com krijgen een goodiebag. Lees hier alle informatie.

Voor die evenementen was ik vandaag al even bezig met kaartjes en bonnetjes maken. Gisteren en eergisteren heb ik al een aantal sieraden gemaakt voor de markt. Als je ze wilt zien kun je naar mijn Etsyshop gaan.

Verder hou ik het lekker rustig dit weekend. En jij?