Nieuwe tarot spread: stabiliteit

30 juni 2020 Door Geeske

Deze week deelde ik een nieuwe tarot spread op instagram.

Als je mijn kleurentherapie account op instagram volgt, heb je al kunnen zien dat ik elke dag een tarot- of orakelkaart trek en daar een uitleg bij schrijf. Dit doe ik om jou te prikkelen en inspireren. Zelf gebruik ik al jaren orakel- en tarotkaarten. Ik heb inmiddels al zo mijn favorieten zoals de Light Seer’s Tarot die je boven op de foto ziet, maar de Dreams of Gaia Tarot gebruik ik ook heel graag. Op Etsy staan alle kaartleggingen die ik voor jou kan doen o.a. met deze genoemde kaartensets.

Op dit moment doe ik de cursus Advanced Tarot bij het Centre of Excellence. Ik heb al veel nieuwe inzichten opgedaan en vind het superleuk om te doen. Eén van de opdrachten was om een nieuwe spread te bedenken van 6 kaarten die ik hier ook graag wil delen. Boven zie je de spread op de foto. Ik noem dit de stabiliteits-spread waarmee je van de ene naar de andere situatie kunt gaan en een nieuwe stabiliteit kunt vinden. De kaarten staan voor de volgende punten:

  1. De situatie zoals die nu is.
  2. De lessen die je geleerd hebt van de oude situatie.
  3. De actie die je kunt ondernemen om nieuwe stabiliteit te verkrijgen.
  4. Hoe de nieuwe situatie zal zijn.
  5. De nieuwe les die je mag leren.
  6. Het uiteindelijke doel.

Mijn gezin en ik zijn bezig met een belangrijke verandering in ons leven waar ik nog even niks over kan zeggen, maar die wel ervoor zal zorgen dat we onze huidige stabiliteit even kwijt zullen zijn. Blijf me volgen om op de hoogte te blijven van de aankomende verandering!

Gebruik jij wel eens tarotkaarten? Waar gebruik jij ze zoal voor? Laat het me hieronder weten!