Nog steeds geen nieuw huis…

7 augustus 2020 Door Geeske

We hebben nog steeds geen nieuw huis gevonden…

Ik had gehoopt dat ik vandaag goed nieuws kon melden, maar helaas, we hebben nog steeds geen nieuw huis. Deze week kregen we een woning aangeboden in Uithuizermeeden en gisteravond mochten we het eindelijk bezichtigen. Als je goed op deze foto kijkt, zie je wel dat ik erg zenuwachtig was de hele dag. Na een snel broodje gezond zaten we om half 6 in de auto richting Groningen.

Aangekomen in de straat zagen we al snel dat het huis al leeg stond. De familie die eruit is gegaan was aanwezig om ons alles te laten zien. We moesten er meteen al erg doorheen kijken, want de woonkamer was donkerbruin en de woning zag er ook behoorlijk afgeleefd uit.

Daar valt nog wel wat aan te doen met een verfje en een paar gezellige gordijnen, maar we voelden ons ook niet helemaal op ons gemak in de straat zelf. Ook begon ik te twijfelen of ik het niet te ver van Groningen-stad vind. We wisten na het bezoek niet meteen wat we ervan moesten denken.

Na een avond overleggen en nadenken hebben we besloten om het huis toch niet aan te nemen. Ik ben wel erg teleurgesteld, want de tijd begint natuurlijk te dringen. Maar als het niet goed voelt, moet je het niet doen, toch? We willen toch graag een woning waar we langere tijd kunnen wonen.

We hopen dat er snel weer iets anders voorbij komt!