Ons huis is verkocht!

22 juli 2020 Door Geeske

Ons huis is vandaag offcieel onder voorbehoud verkocht!

Vandaag draag ik groen met rood: groen voor het feit dat ons huis vandaag officieel verkocht is en rood omdat we nog geen huurhuis hebben gevonden. Ik had graag alleen groen willen dragen vandaag, want we hadden een hele mooie woning gezien in Eenrum, maar er was net iemand met meer punten die op het nippertje nog reageerde op de woning, zodat wij ‘m niet hebben gekregen.

Hoewel het niet lang heeft geduurd het hele verkoopproces, vond ik het toch wel lang genoeg! Ik slaap op het moment erg slecht vanwege de zenuwen. Vooral het idee dat we nog niet weten waar wij zullen gaan wonen vind ik erg spannend. We hebben nu nog 2 maanden om een nieuwe woning te vinden.

Zoals ik al zei, willen wij gaan huren, omdat dat voor ons nu financieel de beste optie is. Zo kunnen we onze (mijn) nieuwe provincie rustig verkennen en hebben we iets minder kosten dan nu (hopen we).

Ik moet nog even zien hoe het gaat met bloggen de komende maanden. Ik heb nog genoeg idee├źn op de plank liggen voor blogs en vlogs, maar mijn hoofd staat er nu niet zo naar om ze daadwerkelijk te maken. We zullen zien hoe het verder gaat!