Waar zullen we toch terecht komen?

17 juli 2020 Door Geeske

Ik ben zo benieuwd waar we terecht zullen komen…

Gisteren hebben we wederom een rondje Groningen gedaan. We hebben een aantal dorpjes vanuit de auto bekeken en hebben rond lunchtijd weer een afternoon tea gedaan in de Theefabriek in Houwerzijl. In deze blog vertelde ik al dat het ons favoriete uitje is in Groningen. We hebben heerlijke sandwiches, hartige hapjes, scones en chocoladetaart gegeten.

Daarna reden we weer verder en hebben we o.a. Eenrum, Baflo en Stitswerd bekeken. Ik ben zo benieuwd waar we terecht zullen komen! We kunnen eigenlijk nog nergens op reageren, omdat we nog in het verkoopproces zitten. De onzekerheid en het afwachten zijn het moeilijkste, maar we kijken ook wel uit naar ons nieuwe leven.

Aan het einde van middag zijn we ook nog even in Groningen stad geweest om een terrasje te pakken. We dronken een heerlijk witbiertje op het Zuiderdiep. Ondertussen zaten we wat te mijmeren over hoe het zou gaan lopen, waar we natuurlijk niets over kunnen zeggen nog. Spannende tijden bij ons thuis!

Waar ik vooral naar uit kijk, is dat ik misschien mijn eigen hobbykamer/atelier krijg. Ik droom alvast over een gezellige kamer voor kleurrijke knutsels en kunstwerken aan de muur. Mijn man kijkt vooral uit naar de weidse landen waar hij graag gaat wandelen en fietsen en mijn zoon weet nog niet zo goed wat hij moet verwachten. We zullen het zien binnen afzienbare tijd!