We zijn verhuisd!

2 september 2020 Door Geeske

Afgelopen weekend zijn we verhuisd!

Hèhè, ik ben er eindelijk weer een beetje! De afgelopen 2 weken stonden in het teken van inpakken, schoonmaken, verven en verhuizen. Vorige week zijn we heel vaak heen en weer gereden van IJlst naar Haren om alles klaar te maken en heel veel dozen alvast te brengen naar het nieuwe huis. Afgelopen weekend was het dan tijd om de grote dingen te verhuizen.

Mijn man en ik hebben alles samen verhuisd inclusief de zware wasmachine, ons bed, alle kasten en onze teakhouten tafel waar we zo blij mee zijn. Alles past in ons nieuwe huis! We hebben alleen iets minder bergruimte, dus de berging beneden staat nu behoorlijk vol met oude foto’s, kerst- en babyspullen, die we willen bewaren. Het was hard aanpoten en flink sjouwen. Ik voelde het behoorlijk in mijn lichaam aan het einde van de verhuisdag en de dagen erna! Ik ben in geen jaren zo moe geweest!

We zijn in de tussentijd ook nog bij Ikea geweest voor o.a. een nieuwe bank en een nieuw bureau voor mij, die ik helemaal zelf in elkaar heb gezet! Ik wilde graag een eigen knutselplek in ons nieuwe huis en dat is gelukt! Het is niet een aparte kamer geworden, omdat we nu maar 2 slaapkamers hebben, maar ik heb wel een heel mooi plekje bij het raam gekregen in de woonkamer. Ik hoop daar lekker creatief bezig te kunnen zijn de komende periode! Binnenkort maak ik een vlog over mijn nieuwe plekje.

Vanaf nu kan ik weer lekker aan de slag met mijn creatieve projecten, blog en Etsyshop. Blijf je me volgen?