Genieten in Groningen + Shoplog!

19 september 2020 Door Geeske

Vandaag was het genieten in Groningen! Bekijk ook de shoplog!

Vandaag ben ik met mijn zoon op de fiets naar de stad gereden. Het was iets van 7 kilometer naar het centrum van Groningen. Goed te doen met dit heerlijke, zonnige weer!

Toen we aankwamen hebben we eerst even wat gedronken bij de Hema en daarna gingen we op schoenenjacht. Mijn zoon wordt ineens een hele grote kerel en had nieuwe schoenen nodig. Ze moesten natuurlijk wel stoer zijn, dus hij heeft echte sportschoenen uitgezocht. Hij heeft nu zelfs dezelfde maat als ik!

Daarna zijn we naar het Forum geweest. Dat is een nieuw gebouw in Groningen, althans voor mij. We gingen heel veel roltrappen op en kwamen door etages vol met boeken, studieplekken en expositieruimtes. Heel mooie gedaan! Uiteindelijk stonden we bovenop het Forum en hadden we een prachtig uitzicht over Groningen. Zoals je op de foto ziet, kun je heel mooi de Martinitoren fotograferen en bekijken.

Nadat we weer alle roltrappen afgegaan waren, hebben we een zakje churros gegeten op de Grote Markt. Heerlijk! Ik had er nutella bij als dip. Mmm… Daarna weer verder om schoenen voor mij uit te zoeken. Gelukkig is het gelukt! Op de terugweg nog langs De Jurkenwinkel en daarna weer lekker op de fiets terug.

Ik heb er echt van genoten! En het is zo dichtbij! Nu zitten we heerlijk in ons nieuwe huisje na te genieten. Wat wil je nog meer?? Het leven is goed…

Bekijk hieronder mijn shoplog met alles wat ik kocht:

Wat vond jij het leukste item? Laat het hieronder weten!